AF_DBF_Logo2.png
Ansøgningsformular
Søg
menu2_top.gif
menu2_bund.gif
Ring og få boliglån
kontantlaan.gif

Boliglån i boligens friværdi

Erstat dine dyre lån eller kontokort-ordninger med ét billigt boliglån. Du sparer penge og får dermed flere penge til rådighed i hverdagen. For at låne hos Dansk Bolig Finansiering skal du være boligejer og have friværdi i din bolig.

Ejerbolig betyder…
I vores verden er den ene ejerbolig lige så god som den anden. Når vi skriver ejerbolig, mener vi derfor dit parcelhus, din ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhuset, rækkehuset, det nedlagte landbrug, et mindre landbrug eller en blandet bolig.

Fast eller variabel rente
Du kan låne til fast eller variabel rente. Eksempelvis kan du lige nu få et boliglån med variabel rente fra 9,25% eller fast rente fra 10,00% og en løbetid op til 25 år. Lånet bygger på et pantebrev i din ejendoms friværdi.
Hvis du vil vide mere om, hvad et lån koster dig måned for måned, så tjek vores lånetabel.

Hvor meget kan jeg låne?
I modsætning til en kreditforening har vi ikke et fast loft over lånerammen på vore boliglån. Vi kan låne dig til huskøbet - helt op til 95% af handelsværdien.
Har du brug for mere luft i økonomien, kan vi også tilbyde dig et afdragsfrit lån. Du betaler med andre ord kun renten i en periode på f.eks. 5 eller 10 år.

hus og par boliglån

 

Vi vurderer selv

Vores konsulent vurderer selv din ejendom, når de besøger dig. De er professionelle og hjælper dig også gerne med alt fra budgetlægning til totale løsninger, der giver dig en forbedret og overskuelig økonomi.

 
Vestergade 1, 1.tv - 8600 Silkeborg - Tlf. 70 258 257 - Fax 86 818 057 - E-mail